Seminar de informare în cadrul RO-CULTURA – Timișoara

Data publicării: Tuesday, 29 Jan 2019

Ministerul Culturii și Identității Naționale, prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP), gestionează Programul RO-CULTURA, finanțat prin Granturile SEE 2014 - 2021. 

Obiectivul general al Programului îl reprezintă consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementul patrimoniului cultural.

Având în vedere faptul că, în perioada următoare, se estimează lansarea primelor apeluri de proiecte ce vizează Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice, Susținerea expozițiilor inovative cu bunuri culturale mobile restaurate, respectiv Consolidarea antreprenoriatului cultural și  Dezvoltarea audienței și a publicului, UMP va organiza un seminar regional de informare la Timișoara

De asemenea, Ministerul Culturii și Identității Naționale, prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP) găzduiește punctul de contact dedicat Programului comunitar Europa pentru cetăţeni 2014 – 2020, program care îşi propune să promoveze cetăţenia europeană activă prin implicarea comunităților în construirea unei Europe unite, cetăţenie bazată pe valori istorice şi pe rememorarea unui trecut comun, pe aprofundarea dialogului intercultural şi pe concepte precum toleranţa, solidaritatea, democraţia, egalitatea de şanse şi înţelegerea reciprocă.
În următorul interval de timp vor avea loc mai multe licitații de proiecte și dorim să prezentăm potențialilor beneficiari oportunitățile de finanțare oferite și de Programul Europa pentru cetățeni 2014 – 2020.

Seminarul va avea loc marți, 19 februarie 2019, la Consiliul Județean Timiș, Sala Mare (Bd. Revoluţiei din 1989 nr. 17) și va reuni entități publice și private interesate de oportunitățile de finanțare din domeniul cultural.

Pentru a participa, cei interesați vor completa și transmite, până joi, 14 februarie 2019, ora 14:00, formularul de înregistrare disponibil aici.

Participanții vor fi selectați în limita locurilor disponibile și vor primi, pe e-mail, invitația la eveniment.

Atenție! Nu se asigură transportul/cazarea participanților.

Disclaimer: Protejarea securității și confidențialității datelor dumneavoastră personale este în conformitate cu prevederile Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR). Prin completarea și transmiterea prezentului formular vă dați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul participării la seminarul de informare organizat în cadrul Programului RO-CULTURA, precum și în vederea informării directe ulterioare cu privire la derularea Programului.

De asemenea, vă rugăm să aveți în vedere faptul că, în cadrul seminarului, se va filma și/sau fotografia. Materialele foto/video rezultate vor fi utilizate, în scopuri de informare și comunicare, în cadrul publicațiilor, pe website și facebook, atât de către Operatorul de Program, cât și de către terțe entități direct implicate în implementarea Granturilor SEE.

În cazul în care doriți să vă ștergem datele personale din baza noastră de date, vă rugăm să ne transmiteți o solicitare la adresa de email office@ro-cultura.ro.